Childhood

Ook dit keer heeft de bemanning van de boot gekozen voor de zonnebrillen en goggles van REVO. En gaat REVO weer als partner fungeren.

Na 2 edities in de Volvo Ocean Race en ruim 100.000 mijl onder de naam Team
Brunel gevaren te hebben is het tijd voor verandering. De gele race machine heeft een nieuwe look en een nieuwe naam. Vanaf nu vaart zij onder de naam: Childhood1. De boot is vernoemd naar de gelijknamige wereldwijde stichting Childhood, die zich inzet voor de rechten van kinderen. De stichting is opgericht door koningin Silvia van Sweden. Meer informatie is te vinden op www.childhood.org.
De samenwerking tussen Childhood en Sailing Holland wordt mogelijk gemaakt door externe donateurs die de gedachte van de Childhood foundation ondersteunen. Zij geven hun support om de naam ‘Childhood’ aan een groter publiek te presenteren. Externe donateurs, in grote of kleine vorm, kunnen zich verbinden aan dit fantastische initiatief. Zo zal ook Brunel betrokken blijven bij de campagne. Op 15 oktober zal de boot vertrekken uit Scheveningen voor een Caribische regatta tour.

Login